Clinica Luxury Aesthetics Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Luxury Aesthetics Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Tehnici avansate in tratamentele estetice * Luxury Aesthetics Academy by Dr. Morad Iancu

Despre noi
Luxury Aesthetics
   Academy (LAA)

Cursurile LAA

Cursuri de baza
Fillere
Toxina Botulinica
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Cursuri avansati
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Mezoterapie
   fractionala

Lipofilling

Curs Expert

Modele pt. cursuri

 

Curs basic toxina botulinica

Practica tratamentului ridurilor de expresie

Acest curs de o zi, 1 la 1, cu participarea directa si practica a cursantilor, exploreaza aplicarea toxinei botulinice in scop cosmetic, respectiv in tratamentul ridurilor de expresie. Cursul se desfasoara intr-una din clinicile Luxury Aesthetics, oferind astfel participantilor posibilitatea de a vedea cum se desfasoara pe parcursul unei zile de lucru activitatea reala si intensa intr-o clinica de top de estetica medicala, de la primul contact cu pacientul, consultatia si identificarea zonelor de tratament, pana la injectarea propriu-zisa si managementul post procedura.

Partea teoretica a cursului include o introducere in istoria utilizarii toxinei botulinice, o scurta analiza a mecanismului de actiune al acesteia, problemele de siguranta si eficacitate, managementul complicatiilor si tratamentul acestora, metode de dilutie, tehnici de injectare corecte pentru a obtine rezultatul dorit. De asemenea vor fi prezentate partile relevante ale anatomiei faciale si fiziologia faciala (piatra de temelie a unui tratament sigur si eficient).

Partea practica a cursului este intensiva si implica direct cursantii, care vor asista la consultatia unor pacienti reali ai clinicii in urma careia se stabilesc zonele ce necesita tratament si il vor asista pe dr. Morad Iancu la efectuarea propriu-zisa a injectarilor acestor pacienti. Astfel va veti familiariza cu tehnicile de injectare ale toxinei botulinice pentru atenuarea ridurilor din etajul superior al fetei (zona frontala, glabela, coltul ochilor).

Conform politicii noastre, puteti aduce modele (prieteni, cunostinte, etc) carora le veti efectua tratamentele prezentate sub supravegherea si indrumarea domnului dr. Morad Iancu. In timpul cursului participantii au posibilitatea de a vedea la pacientii clinicii rezultatele tratamentului cu botox in anumite faze, putand astfel analiza si evalua rezultatul final si il vor asista pe Dr. Iancu la efectuarea eventualelor corectii daca acestea sunt necesare.

In timpul cursului veti obtine o perspectiva clara si informatii valoroase cu privire la implementarea cu succes a acestui tip de tratament in sfera activitatilor dumneavoastra medicale. Vom discuta despre stabilirea pretului, tendintele pietei si obtinerea bazei de pacienti. La finalizarea cursului, se va elibera un certificat de participare si fiecare cursant va primi o fiola de toxina botulinica, pe care o poate injecta pe modele aduse de el.

Obiectivele cursului:
- Experienta in selectarea pacientilor si comunicarea cu acestia;
- Procesul imbatranirii - de ce apar ridurile si cum pot fi tratate;
- Istoricul Botox® -ului;
- Prezentarea anatomiei fetei;
- Tehnici de injectare in etajul superior al fetei;
- Dilutia corecta a substantei;
- Alte aplicatii dermatologice ale injectarilor cu toxina botulinica
(hiperhidroza);
- Riscuri si beneficii;
- Tratamentul complicatiilor;
- Introducerea tratamentelor cu toxina botulinica in sfera
activitatilor medicale practicate de dumneavoastra;
- Strategii de stabilire a pretului pentru tratamentele cu toxina
botulinica.

La sfarsitul cursului, participantii trebuie sa poata injecta fara complicatii toxina botulinica pe zonele de tratament corespunzatoare, sa stie sa trateze complicatiile daca acestea apar si sa cunoasca modalitatile de promovare a acestei proceduri in cabinetele si clinicile de specialitate.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru programarea cursurilor*
sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ce cursuri va intereseaza?


* Cursurile sunt destinate
medicilor cu licenta valida!

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate