Clinica Luxury Aesthetics Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Luxury Aesthetics Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Tehnici avansate in tratamentele estetice * Luxury Aesthetics Academy by Dr. Morad Iancu

Despre noi
Luxury Aesthetics
   Academy (LAA)

Cursurile LAA

Cursuri de baza
Fillere
Toxina Botulinica
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Cursuri avansati
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Mezoterapie
   fractionala

Lipofilling

Curs Expert

Modele pt. cursuri

 

Curs avansat de lipofilling

Tehnici avansate de transfer autolog de grasime

Este un curs practic, de o zi, 1 la 1, ce prezinta metodele de restaurare a volumului si conturului facial prin utilizarea lipofilingului (transferului autolog de grasime) - procedura foarte apreciata in medicina estetica deoarece substanta injectata este naturala si proprie pacientului, evitandu-se astfel riscul respingerii.

Cursul se desfasoara intr-una din clinicile Luxury Aesthetics, oferind astfel participantilor posibilitatea de a vedea cum se desfasoara activitatea reala si intensa intr-o clinica de top de estetica medicala pe parcursul unei zile de lucru, de la primul contact cu pacientul, consultatia si identificarea zonelor de tratament, pana la injectarea propriu-zisa si managementul post procedura.

Partea teoretica a cursului include o prezentare a lipofilingului si a celor mai solicitate zone de tratament, descrierea etapelor procedurii (infiltrarea lichidului tumescent si recoltarea tesutului adipos, prelucrarea grasimii, injectarea la nivelul zonelor care si-au pierdut din volum), prezentarea beneficiilor si a tehnicilor de injectare a grasimii in vederea obtinerii rezultatului dorit, managementul complicatiilor si tratamentul acestora.

Se vor explica modalitatile de gestionare a durerii, inclusiv

tehnici de anestezie locala si blocuri nervoase dentare, se va discuta despre procesul de consultare si evaluare a pacientului si despre importanta stabilirii asteptarilor realiste ale acestuia pentru a asigura un rezultat pozitiv.

Partea practica a cursului este intensiva, cu implicarea directa a cursantilor, care vor asista la consultatia unor pacienti reali ai clinicii in urma careia se stabilesc zonele ce necesita adaugare de volum cu grasime proprie si il vor asista pe dr. Morad Iancu la efectuarea propriu-zisa a lipofilingului in functie de necesitatile acestor pacienti.

Participantii vor invata tehnici de lipofiling pentru modelarea pometilor, umplerea cearcanelor, umplerea santurilor nazogeniene, adaugarea de volum in buze, conturarea barbiei si a zonei maxilarului.

Puteti aduce modele (prieteni, cunostinte, etc) carora le veti efectua lipofilling sub supravegherea si indrumarea domnului dr. Morad Iancu. De asemeni, in timpul cursului, participantii au posibilitatea de a vedea la pacientii clinicii rezultatele lipofilingului dupa anumite intervale de timp post procedura, putand astfel analiza si evalua eficienta tratamentului si durata de mentinere a rezultatelor.

In timpul cursului veti obtine o perspectiva clara si informatii valoroase cu privire la implementarea cu succes a acestui tratament estetic in sfera activitatilor dumneavoastra medicale. Vom discuta despre stabilirea pretului, tendintele pietei si obtinerea bazei de pacienti. La finalizarea cursului se va elibera un certificat de participare.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru programarea cursurilor*
sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ce cursuri va intereseaza?


* Cursurile sunt destinate
medicilor cu licenta valida!

 

Obiectivele cursului:
- Consultul anti-aging, evaluarea pacientului de medicina estetica si comunicarea cu acesta;
- Procesul imbatranirii si indicatiile lipofilingului: (de ce apar cearcanele / aspectul de „ochi infundati in orbite” si cum pot fi tratate acestea, cum se pot ridica si augmenta pometii, cum se pot restaura volumul si conturul facial);
- Tehnici de injectare a grasimii la nivel facial;
- Etapele lipofilingului (cum obtinem, prelucram si cum folosim grasimea; tipsuri practice pentru a mentine celule stem active);
- Anestezia si analgezia in transferul autolog de grasime;
- Aplicatii clinice ale lipofilingului (modelarea pometilor, umplerea cearcanelor, umplerea santurilor nazogeniene si a ridurilor marioneta, adaugarea de volum in buze, conturarea barbiei si a zonei maxilarului);
- Riscuri si beneficii;
- Indicatii si recomandari post-tratament;
- Tratamentul complicatiilor;
- Introducerea lipofilingului in sfera activitatilor medicale
practicate de dumneavoastra;
- Strategii de stabilire a pretului pentru lipofiling;

La sfarsitul cursului participantii trebuie sa poata efectua fara complicatii lipofiling pe zonele de tratament corespunzatoare, sa stie sa trateze complicatiile daca acestea apar si sa cunoasca modalitatile de promovare ale acestei proceduri în cabinetele si clinicile de specialitate.

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate