Clinica Luxury Aesthetics Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Luxury Aesthetics Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Tehnici avansate in tratamentele estetice * Luxury Aesthetics Academy by Dr. Morad Iancu

Despre noi
Luxury Aesthetics
   Academy (LAA)

Cursurile LAA

Cursuri de baza
Fillere
Toxina Botulinica
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Cursuri avansati
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Mezoterapie
   fractionala

Lipofilling

Curs Expert

Modele pt. cursuri

 

Curs toxina botulinica & fillere

Nivel de baza

Este un curs intensiv, de o zi, 1 la 1, ce se adreseaza celor care doresc sa invete cele mai uzuale tehnici de injectare a toxinei botulinice si a substantelor de umplere (acid hialuronic si cristale de calciu) corespunzatoare tratamentelor de baza cele mai solicitate in clinicile si cabinetele de estetica medicala. Acest curs, cu participarea directa si practica a cursantilor, prezinta aplicarea toxinei botulinice in tratamentul ridurilor de expresie si cele mai frecvente si solicitate tratamente cu substante de umplere: augmentarea si modelarea buzelor si umplerea ridurilor din etajul inferior al fetei.

De asemenea, veti invata cum sa combinati tratamentele uzuale cu Botox si cu fillere in cadrul aceleiasi vizite, pentru rejuvenare faciala si maximizarea rezultatelor.

Cursul se desfasoara intr-una din clinicile Luxury Aesthetics, oferind astfel participantilor posibilitatea de a vedea cum se desfasoara pe parcursul unei zile de lucru, activitatea reala si intensa intr-o clinica de top de estetica medicala, de la primul contact cu pacientul, consultatia si identificarea zonelor de tratament, pana la injectarea propriu-zisa si managementul post procedura.

Partea teoretica a cursului include o scurta prezentare a toxinei botulinice si a celor mai utilizate substante de umplere (acid hialuronic si cristale de calciu), mecanismul de actiune al fiecarui tip de substanta, criteriile de selectie si indicatiile fillerelor in functie de necesitatile pacientului, tehnici de injectare in vederea obtinerii rezultatului dorit, managementul complicatiilor si tratamentul acestora. De asemenea, vor fi prezentate partile relevante ale anatomiei faciale si fiziologia faciala, vor fi explicate modalitatile de gestionare a durerii, inclusiv tehnici de anestezie locala si blocuri nervoase dentare, se va discuta despre procesul de consultare si evaluare a pacientului si despre importanta stabilirii asteptarilor realiste ale acestuia pentru a asigura o perceptie pozitiva a rezultatelor.

Partea practica a cursului este intensiva, cu implicarea directa a cursantilor, care vor asista la consultatia unor pacienti reali ai clinicii in urma careia se stabilesc zonele ce necesita tratament si il vor asista pe Dr. Morad Iancu la efectuarea propriu-zisa a injectarilor acestor pacienti. Astfel, aveti posibilitatea de a va familiariza cu:
- Tehnicile de injectare ale toxinei botulinice pentru atenuarea ridurilor din etajul superior (zona frontala, glabela, coltul ochilor);
- Tratamentele de baza cu substante de umplere: augmentarea si modelarea buzelor, umplerea santurilor nazo-labiale, a ridurilor marioneta si a celor periorale, umplerea ridurilor glabelare.

Conform politicii noastre, puteti aduce modele (prieteni, cunostinte, etc) carora le veti efectua tratamentele prezentate, sub supravegherea si indrumarea domnului Dr. Morad Iancu. De asemenea, in timpul cursului participantii au posibilitatea de a vedea la pacientii clinicii rezultatele tratamentelor cu Botox si fillere in anumite etape, putand astfel analiza si evalua rezultatul final si il vor asista pe Dr. Iancu la efectuarea eventualelor corectii daca acestea sunt neceesare.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru programarea cursurilor*
sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ce cursuri va intereseaza?


* Cursurile sunt destinate
medicilor cu licenta valida!

 

In timpul cursului veti obtine o perspectiva clara si informatii valoroase cu privire la implementarea cu succes a acestor tratamente estetice minim invazive in sfera activitatilor dumneavoastra medicale. Vom discuta despre stabilirea pretului, tendintele pietei si obtinerea bazei de pacienti. La finalizarea cursului se va elibera un certificat de participare si fiecare cursant va primi la alegere o fiola de toxina botulinica sau doua seringi de acid hialuronic / cristale de calciu, pe care le poate injecta pe modele aduse de el.

Obiectivele cursului:
- Consultul anti-aging, evaluarea pacientului de medicina estetica si comunicarea cu acesta;
- Procesul imbatranirii - de ce apar ridurile si cum pot fi tratate;
- Prezentarea anatomiei fetei;
- Istoricul Botox® -ului;
- Tehnici de injectare a toxinei botulinice in etajul facial superior;
- Alte aplicatii dermatologice ale injectarilor cu toxina botulinica (hiperhidroza);
- Tipuri de fillere - acidul hialuronic si cristalele de calciu, aplicatiile clinice ale acestora;
- Tehnici de injectare ale fillerelor;
- Anestezia si analgezia in injectarile cu fillere;
- Aplicatii clinice ale injectarilor cu acid hialuronic (augmentarea si modelarea buzelor, umplerea santurilor nazo-labiale, a ridurilor marioneta si a celor periorale, umplerea ridurilor glabelare);
- Aplicatii clinice ale injectarilor cu cristale de calciu (umplerea santurilor nazo-labiale si a ridurilor marioneta);
- Riscuri si beneficii;
- Tratamentul complicatiilor;
- Introducerea tratamentelor cu toxina botulinica si fillere in sfera activitatilor medicale practicate de dumneavoastra;
- Strategii de stabilire a pretului pentru tratamentele cu botox si fillere.

La sfarsitul cursului, participantii trebuie sa poata injecta fara complicatii toxina botulinica si substantele de umplere pe zonele de tratament corespunzatoare, sa stie sa trateze complicatiile daca acestea apar si sa cunoasca modalitatile de promovare ale acestor proceduri in cabinetele si clinicile de specialitate.

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate