Clinica Luxury Aesthetics Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Luxury Aesthetics Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Tehnici avansate in tratamentele estetice * Luxury Aesthetics Academy by Dr. Morad Iancu

Despre noi
Luxury Aesthetics
   Academy (LAA)

Cursurile LAA

Cursuri de baza
Fillere
Toxina Botulinica
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Cursuri avansati
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Mezoterapie
   fractionala

Lipofilling

Curs Expert

Modele pt. cursuri

 

Curs combinat avansat
fillere & toxina botulinica

Tehnici avansate de injectare
fillere & toxina botulinica; utilizarea canulei

Acest curs de o zi, 1 la 1, se adreseaza celor care au absolvit cursurile basic de toxina botulinica si substante de umplere sau medicilor care au experienta in realizarea tratamentelor de baza cu toxina botulinica si substante de umplere. Cursul pentru avansati are scopul de a va imbunatati sensibil rezultatele obtinute in urma efectuarii acestor proceduri si de a va invata tehnici de injectare pentru zone dificile.

Astfel, veti invata cum sa utilizati fillerele in: tratarea cearcanelor, corectarea formei nasului, modelarea pometilor si a liniei mandibulare, etc. si toxina botulinica (Botox) in: tratarea zambetului gingival, liftingul non-chirurgical al sprancenelor, al ridurilor de la nivelul gatului, ridicarea virfului nasului, etc. De asemeni, veti invata cum sa combinati tratamentele cu Botox si cu fillere in cadrul aceleiasi vizite pentru o rejuvenare faciala completa si maximizarea rezultatelor.

Cursul se desfasoara intr-una din clinicile Luxury Aesthetics,

oferind astfel participantilor posibilitatea de a vedea cum se desfasoara pe parcursul unei zile de lucru, activitatea reala si intensa intr-o clinica de top de estetica medicala, de la primul contact cu pacientul, consultatia si identificarea zonelor de tratament, pana la injectarea propriu-zisa si managementul post procedura.

Partea teoretica a cursului include o prezentare ce urmareste intelegerea procesului de imbatranire faciala si utilizarea combinata a fillerelor si toxinei botulinice, in etajul superior si inferior al fetei, procedeu cunoscut sub denumirea de “Liquid face lift”. Se va face o recapitulare a cunostiintelor despre muschii faciali precum si despre istoricul, siguranta, efectele secundare si posibilele contraindicatii ale tratamentelor cu Botox si cu substante de umplere (acid hialuronic si cristale de calciu). Se vor explica metodele de restaurare ale volumului si conturului facial prin utilizarea unor tehnici avansate de injectare a toxinei botulinice si a fillerelor, se vor explica modalitatile de stabilire a nevoilor pacientilor si ce tipuri de tratamente le sunt recomandate, respectiv ce produse injectabile li se potrivesc.

Alte obiective ale cursului sunt intelegerea indicatiilor produselor injectabile si dezvoltarea simtul estetic. De asemeni se va prezenta cursantilor managementul complicatiilor si tratamentul acestora, se va discuta despre procesul de consultare si de evaluare a pacientului si despre importanta stabilirii unor asteptari realiste ale acestuia pentru a asigura succesul deplin al interventiei si perceptia unui rezultat pozitiv.

Partea practica a cursului este intensiva, cu implicarea directa a cursantilor, care vor asista la consultatia unor pacienti reali ai clinicii in urma careia se stabilesc zonele ce necesita tratament si il vor asista pe Dr. Morad Iancu la efectuarea propriu-zisa a injectarilor acestor pacienti.

Participantii vor invata cum sa injecteze toxina botulinica pentru: tratarea hiperhidrozei, corectarea zambetului gingival, tratarea ridurior din zona gatului, ridicarea varfului nasului, ridicarea si arcuirea sprancenelor, corectarea "bunny lines" (tip de riduri la nivelul nasului), a liniilor verticale ale buzelor, a mentonului, a buzelor cazute, platismei, corectarea asimetriilor etc.

Cursantii vor invata cum sa utilizeze fillerele pentru: diminuarea santurilor de sub ochi cauzate de imbatranire, redarea volumului obrajilor (modelarea pometilor) si barbiei, modelarea nasului, refacerea structurii de mijloc a fetei, sculptarea liniei maxilarului, marirea lobilor urechilor, umplerea dosului palmelor, etc.

Intrucat substantele de umplere pot fi injectate si cu ajutorul canulei, in timpul acestui curs vor fi prezentate tehnicile de folosire a canulei si avantajele acesteia:
- prin folosirea canulei substantele de umplere pot fi injectate si pozitionate cu o precizie mai mare decat in tehnica standard;
- este creata o singura intepatura, prin care se introduce canula, diminuandu-se astfel disconfortul pacientului;
- datorita varfului bont al canulei, traumatismul si aparitia vanatailor sunt reduse, astfel timpul de recuperare este mai rapid.

Conform politicii noastre, puteti aduce modele (prieteni, cunostinte, etc) carora le veti efectua tratamentele prezentate sub supravegherea si indrumarea domnului Dr. Morad Iancu. De asemenea, in timpul cursului participantii au posibilitatea de a vedea la pacientii clinicii rezultatele tratamentelor cu botox si fillere care necesita mai multe etape, putand astfel analiza si evalua rezultatele, si il vor asista pe Dr. Iancu la corectarea eventualelor asimetrii sau complicatii.

In timpul cursului veti obtine o perspectiva clara si informatii valoroase cu privire la implementarea cu succes a acestor tipuri de tratamente in sfera activitatilor dumneavoastra medicale. Vom discuta despre stabilirea pretului, tendintele pietei si obtinerea bazei de pacienti. La finalizarea cursului se va elibera un certificat de participare si fiecare cursant va primi la alegere 1 fiola de toxina botulinica sau doua seringi de acid hialuronic / cristale de calciu, pe care le poate injecta pe modele aduse de el.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru programarea cursurilor*
sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ce cursuri va intereseaza?


* Cursurile sunt destinate
medicilor cu licenta valida!

 

Obiectivele cursului:
- Recapitulare succinta a anatomiei faciale;
- Evaluarea structurii faciale - restaurarea volumului facial si modelarea fetei prin folosirea tehnicilor avansate de injectare a toxinei botulinice si fillerelor;
- Istoricul, siguranta, efectele secundare si posibilele contraindicatii ale tratamentelor cu toxina botulinica si substante de umplere;
- Tehnici de injectare avansate a toxinei botulinice;
- Tehnici de injectare avansate a fillerelor (acid hialuronic si cristale de calciu);
- Integrarea tratamentelor combinate (toxina botulinica si fillere) pentru obtinerea unor rezultate maxime;
- Riscuri si beneficii;
- Tratamentul complicatiilor asociate tratamentelor avansate cu toxina botulinica si fillere;
- Recapitularea metodelor de anestezie;
- Introducerea tratamentelor combinate / avansate cu toxina botulinica si fillere in sfera activitatilor medicale practicate de dumneavoastra;
- Strategii de stabilire a pretului pentru tratamentele combinate / avansate cu toxina botulinica si fillere.

La sfarsitul cursului, participantii trebuie sa poata injecta fara complicatii toxina botulinica si substantele de umplere pe zonele de tratament corespunzatoare, sa stie sa trateze complicatiile daca acestea apar si sa cunoasca modalitatile de promovare ale procedurilor in cabinetele si clinicile de specialitate.

Acest curs nu este un curs de certificare si nu va acoperi criteriile unui curs de certificare fundamental. Asumarea si obligativitatea acestui curs avansat este ca participantul sa fi urmat deja un curs de certificare fundamental si/sau sa fi injectat toxina botulinica si fillere pentru o perioada determinata de timp.

Rolul acestui curs intensiv este sa va ofere o baza de cunostinte teoretice complexa si experienta practica de natura sa va permita sa aplicati cu incredere tehnicile avansate de injectare a toxinei botulinice si a fillerelor. Astfel, vetiputea oferi pacientilor dumneavoastra un aspect semnificativ intinerit, fara a fi nevoit sa apelati la proceduri invazive.

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate