Clinica Luxury Aesthetics Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Luxury Aesthetics Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Tehnici avansate in tratamentele estetice * Luxury Aesthetics Academy by Dr. Morad Iancu

Despre noi
Luxury Aesthetics
   Academy (LAA)

Cursurile LAA

Cursuri de baza
Fillere
Toxina Botulinica
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Cursuri avansati
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Mezoterapie
   fractionala

Lipofilling

Curs Expert

Modele pt. cursuri

 

Curs fillere - injectare acid hialuronic / cristale de calciu

Nivel de baza

Este un curs practic, intensiv de o zi, 1 la 1, ce prezinta evolutia si caracteristicile celor mai utilizate substante de umplere (fillere) - acidul hialuronic si cristalele de calciu - si care asigura familiarizarea cursantului cu cele mai frecvente tratamente.

Cursul se desfasoara intr-una din clinicile Luxury Aesthetics si ofera participantilor posibilitatea de a observa cum se desfasoara activitatea reala pe parcursul unei zile de lucru intr-o clinica de top de estetica medicala. De la primul contact cu pacientul, consultatia si identificarea zonelor de tratament, pana la injectarea propriu-zisa si managementul post procedura, toate etapele sunt evidentiate si clarificate.

Partea teoretica a cursului include o scurta prezentare a celor mai utilizate substante de umplere, mecanismul de actiune, criteriile de selectie si indicatiile fillerelor in functie de necesitatile pacientului, tehnici de injectare in vederea obtinerii rezultatului dorit, managementul complicatiilor si tratamentul acestora. De asemenea se prezinta partile relevante ale anatomiei faciale si fiziologia faciala, se explica modalitatile de gestionare a durerii, inclusiv tehnici de anestezie locala si blocuri nervoase dentare, se discuta despre procesul de consultare si evaluare a pacientului si despre importanta stabilirii unor asteptari realiste ale acestuia pentru a asigura succesul interventiei.

Partea practica a cursului este intensiva si implica in mod direct cursantii, care asista la consultatia unor pacienti reali ai clinicii si la stabilirea zonelor de tratament si il asista pe dr. Morad Iancu la efectuarea tratamentelor. Astfel aveti posibilitatea de a va familiariza cu cele mai frecvente si solicitate tratamente cu fillere: augmentarea si modelarea buzelor, umplerea santurilor nazo-labiale, a ridurilor marioneta si a celor periorale, umplerea ridurilor glabelare.

Conform politicii noastre puteti aduce modele (prieteni, cunostinte, etc.) carora le veti efectua tratamentele prezentate sub supravegherea si indrumarea dr. Morad Iancu. De asemenea, pe parcursul cursului participantii au posibilitatea de a vedea la pacientii clinicii rezultatele tratamentelor cu fillere ce necesita mai multe etape, putand astfel analiza si evalua rezultatele, si il vor asista pe Dr. Morad Iancu la corectarea eventualelor asimetrii sau complicatii.

In timpul cursului veti obtine o perspectiva clara si informatii valoroase cu privire la implementarea cu succes a acestor tipuri de tratamente in sfera activitatilor dumneavoastra medicale. Vom discuta despre stabilirea pretului, tendintele pietei si obtinerea bazei de pacienti. La finalizarea cursului se va elibera un certificat de participare si fiecare cursant va primi la alegere doua seringi de acid hialuronic sau doua seringi de cristale de calciu, pe care le poate injecta pe modele aduse de el.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru programarea cursurilor*
sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ce cursuri va intereseaza?


* Cursurile sunt destinate
medicilor cu licenta valida!

 

Obiectivele cursului:
- Consultul anti-aging si evaluarea pacientului;
- Procesul imbatranirii - de ce apar ridurile si cum pot fi tratate;
- Prezentarea anatomiei fetei;
- Tipuri de fillere: acidul hialuronic si cristalele de calciu, aplicatiile clinice ale acestora;
- Tehnici de injectare ale fillerelor;
- Anestezia si analgezia in injectarile cu fillere;
- Aplicatii clinice ale injectarilor cu acid hialuronic: augmentarea si modelarea buzelor, umplerea santurilor nazo-labiale, a ridurilor marioneta si a celor periorale, umplerea ridurilor glabelare;
- Aplicatii clinice ale injectarilor cu cristale de calciu: umplerea santurilor nazo-labiale si a ridurilor marioneta;
- Riscuri si beneficii;
- Tratamentul complicatiilor;
- Introducerea tratamentelor cu fillere in sfera activitatilor
medicale practicate de dumneavoastra;
- Strategii de stabilire a pretului pentru tratamentele cu fillere.

La sfarsitul cursului, participantii trebuie sa poata injecta fara complicatii fillerele pe zonele de tratament corespunzatoare, sa stie sa trateze complicatiile daca acestea apar si sa cunoasca modalitatile de promovare a acestor proceduri in cabinetele si clinicile de specialitate.

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate