Clinica Luxury Aesthetics Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Luxury Aesthetics Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Tehnici avansate in tratamentele estetice * Luxury Aesthetics Academy by Dr. Morad Iancu

Despre noi
Luxury Aesthetics
   Academy (LAA)

Cursurile LAA

Cursuri de baza
Fillere
Toxina Botulinica
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Cursuri avansati
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Mezoterapie
   fractionala

Lipofilling

Curs Expert

Modele pt. cursuri

 

Curs expert in estetica medicala

Curs "hands on" pentru exersare si perfectionare

Acest curs practic si intensiv de o zi, 1 la 1, se adreseaza celor care au absolvit cel putin unul dintre cursurile basic precum si cursul pentru avansati si doresc sa profeseze in domeniul esteticii medicale, dar nu inainte de a-si exersa si perfectiona abilitatile in efectuarea diferitelor proceduri. Astfel, cursantii vor beneficia de un schimb de experienta profesionala cu dr. Morad Iancu, in cadrul uneia dintre clinicile Luxury Aesthetics.

Participantii vor recapitula informatiile acumulate in urma cursurile absolvite anterior si vor efectua tratamentele corespunzatoare acestuia pe 4-5 pacienti ai clinicii sub atenta supraveghere si indrumare a Dr. Morad Iancu, care ii va asista pe toata durata tratamentului si le va raspunde la intrebari.

Cursul pentru experti va ofera posibilitatea de a practica si perfectiona tehnicile de

tratament invatate in cursul anterior, avand scopul de a va imbunatati rezultatele obtinute in efectuarea procedurilor aferente cursurile absolvite. De asemeni, veti invata cum sa combinati diferitele tratamente estetice minim invazive in cadrul aceleiasi vizite pentru o rejuvenare faciala completa si maximizarea rezultatelor.

Cursul se desfasoara intr-una din clinicile Luxury Aesthetics, oferindu-va astfel posibilitatea de a vedea cum se desfasoara activitatea reala si intensa dintr-o clinica de top de estetica medicala pe parcursul unei zile de lucru, de la primul contact cu pacientul, consultatia si identificarea zonelor de tratament, pana la injectarea propriu-zisa si managementul post procedura.

Partea teoretica a cursului include o recapitulare succinta referitoare la prezentarea procesului de imbatranire faciala si a tipurilor de tratamente estetice minim invazive recomandate pentru corectarea imperfectiunilor de la nivelul diferitelor zone ale fetei (etajul superior, etajul median, etajul inferior). Se va face o recapitulare a tehnicilor de tratament invatate in urma cursurile absolvite anterior.

Partea practica a cursului este intensiva, cu implicarea directa a cursantilor, care vor asista la consultatia unor pacienti ai clinicii in urma careia se stabilesc zonele ce necesita tratament si vor efectua tratamentele sub supravegherea si indrumarea Dr. Iancu.

Participantii vor exersa si perfectiona tehnicile de injectare a toxinei botulinice, a fillerelor, etc. in functie de tratamentele prezentate in cursurile absolvite anterior.

Conform politicii noastre, puteti aduce propriile modele (prieteni, cunostinte, etc.) carora le veti efectua tratamentele prezentate sub supravegherea si indrumarea dr. Iancu. La finalizarea cursului se va elibera un certificat de participare.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru programarea cursurilor*
sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ce cursuri va intereseaza?


* Cursurile sunt destinate
medicilor cu licenta valida!

 

Obiectivele cursului:
- Recapitulare succinta a anatomiei faciale si a tipurilor de
tratamente estetice minim invazive;
- Recapitularea tehnicilor de injectare aferente cursurilor absolvite anterior;
- Exersarea tehnicilor de tratament aferente cursurilor absolvite anterior pe 4-5 pacienti ai clinicii;
- Dobandirea unei experiente practice complexe si suplimentare in urma schimbului de experienta cu Dr. Morad Iancu.

Acest curs nu este un curs de certificare si nu va acoperi criteriile unui curs de certificare fundamental. Asumarea si obligativitatea acestui curs pentru experti este ca participantul sa fi urmat deja un curs de certificare fundamental si cursul pentru avansati. Acest curs intensiv va ofera o experienta practica complexa ce va permite sa aplicati cu incredere aceste tratamente pentru a oferi pacientilor dumneavoastra ceea ce-si doresc - un look intinerit si atragator fara proceduri invazive!

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate