Clinica Luxury Aesthetics Bucuresti
Intrarea Tudor Stefan 58

Clinica Luxury Aesthetics Constanta
Str. Bogdan Voda 75, etaj 2

Tehnici avansate in tratamentele estetice * Luxury Aesthetics Academy by Dr. Morad Iancu

Despre noi
Luxury Aesthetics
   Academy (LAA)

Cursurile LAA

Cursuri de baza
Fillere
Toxina Botulinica
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Cursuri avansati
combinat Fillere si
   Toxina Botulinica

Mezoterapie
   fractionala

Lipofilling

Curs Expert

Modele pt. cursuri

 

Cursurile LAA

Despre cursurile Luxury Aesthetics Academy

Luxury Aesthetics Academy ofera programe intensive de pregatire in medicina estetica, ce vizeaza formarea profesionala si obtinerea experientei practice in efectuarea procedurilor estetice minim invazive. Obiectivul cursurilor este ca participantii sa isi dezvolte si sa-si perfectioneze abilitatile in domeniul medicinii estetice, astfel incat sa poata practica si promova aceste servicii in propriile clinici si cabinete.

Cursantii au posibilitatea de a petrece o zi intreaga de lucru intr-una din clinicile de top Luxury Aesthetics, asistandu-l pe dr. Morad Iancu in timp ce acesta efectueaza tratamente propriilor pacienti. De asemenea, vor participa “hands-on” sub supravegherea si indrumarea domnului doctor la diferite tratamente in functie de tematica cursului, efectuate pe modele ale clinicii sau aduse de cursanti (participantii pot aduce propriile modele pentru a le administra tratamente specifice in functie de cursul pentru care au optat).

Cursurile va ofera suplimentar supraveghere unu-la-unu, astfel incat sa va simtiti mult mai confortabil in efectuarea procedurilor in conditii clinice.

Avand in vedere ca aceste cursuri vor avea loc intr-un cadru medical, in timp real, cursantul poate dobandi cunostinte suplimentare cu privire la furnizori, produse, politici de stabilire a preturilor, etc. Noi incurajam cursantii sa vina cu o lista de intrebari sau subiecte pe care doresc sa le abordeze si sa le clarifice pe perioada cursului si de aceea vom rezerva timpul necesar pentru a le acoperi.

Cursurile destinate medicilor sunt structurate pe trei nivele de pregatire:

Cursuri basic, corespunzatoare celor mai solicitate, inovatoare si de succes tratamente practicate in Clinicile Luxury Aesthetics de catre Dr. Morad Iancu, si anume:
- Curs de injectare a toxinei botulinice (Botox);
- Curs de injectare a substantelor de umplere (fillere - acid
hialuronic si cristale de calciu);
- Curs combinat de injecare a toxinei botulinice si a substantelor
de umplere;
- Curs PRP (Terapia Vampir-Dracula) si Biolifting;
- Curs de lipofilling (injectare de grasime proprie);
- Curs de mezoterapie (Dermapen);
- Curs de lifting cu fire de suspensie resorbabile;

Cursuri pentru avansati, destinate celor care doresc sa invete tehnici de injectare a substantelor de umplere pentru zone mai dificile: cearcane, zona naso-jugala, nas, pometi, conturare faciala, maini, sau tehnicile tratamentului cu toxina botulinica pentru nivelul inferior al fetei si gat precum si pentru hiperhidroza axilara si palmara;

Cursuri pentru experti, destinate celor care au terminat unul dintre cursurile basic sau pentru avansati si care doresc sa-si exerseze si sa-si perfectioneze abilitatile la un schimb de experienta profesionala cu Dr. Morad Iancu.

Dupa recapitularea informatiilor acumulate la cursul anterior absolvit, participantii vor aplica tratamentele respective la 4-5 modele sau pacienti ai clinicii Luxury Aesthetics, sub supravegherea si indrumarea Dr. Morad Iancu.

Pe langa cursurile de mai sus Luxury Aesthetics Academy organizeaza si cursuri pentru tratamente de estetica medicala ce pot fi practicate in saloanele de infrumusetare (formarea si perfectionarea profesionala a cosmeticienelor):
- Curs Dermapen;
- Curs epilare medicala de lunga durata.

Cursurile includ:
- sesiune teoretica - prima parte a cursului ce cuprinde informatii despre anatomie, tehnicile de tratament, zone care prezinta riscuri la injectare, complicatii, etc;
- sesiune practica - a doua parte a cursului in cadrul careia participantii il vor asista pe domnul Dr. Morad Iancu la efectuarea tratamentelor sau "hands-on" (in functie de tematica cursului ales) cu tratamente pe pacienti ai clinicii sau adusi de cursanti;
- coffee break si lunch.
- fiecarui cursant i se ofera substante injectabile ce vor fi folosite in sesiunea practica, astfel: la cursurile de Botox, 1 flacon de toxina botulinica; la cursurile de substante de umplere, 2 seringi acid hialuronic / cristale de calciu;
- posibilitatea de a achizitiona produse la preturi speciale;
- consiliere la distanta primele luni dupa curs si ulterior la cazurile dificile;
- certificat de participare eliberat la absolvire.

 

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

Pentru programarea cursurilor*
sunati la 0723 171 316

sau completati formularul de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

Ce cursuri va intereseaza?


* Cursurile sunt destinate
medicilor cu licenta valida!

 

Conditii de participare la cursuri:
- Cursantul trebuie sa fie medic cu licenta valida;
- Pentru inscrierea la cursurile noastre este necesar sa ne contactati telefonic sau prin formular, sa trimiteti un CV cu poza si sa va prezentati la o prima intalnire cu Dr. Morad Iancu. Inscrierile se fac cu cel putin doua saptamani inainte de inceperea cursurilor;
- Eventuala anulare a participarii la cursuri trebuie trimisa in scris prin email in termen de sapte zile de la data inscrierii. Politica de anulare a rezervarii se va aplica cu strictete deoarece desfasurarea cursurilor necesita o ampla planificare si pregatire;
- Taxa de participare va fi achitata integral la sediul clinicii cu sapte zile inainte de inceperea cursului.

Scopul cursurilor Luxury Aesthetics Academy este de a oferi o experienta suplimentara si informatii clinice cheie, care vor permite cursantului sa se simta mai confortabil in raport cu educarea pacientilor si in efectuarea procedurilor de estetica medicala in conditii de siguranta si incredere. De asemenea acesta va putea experimenta realizarea unei afaceri intr-un cadru medical. Incurajam o buna colaborare bazata pe incredere, comunicare si schimb de informatii.

In plus fata de cursurile mai sus mentionate Luxury Aesthetics Academy mai organizeaza cursuri de grup cu ocazia lansarii si prezentarii unor noi produse injectabile, impreuna cu tehnicile respective de tratament.

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu

Politica de confidentialitate